您好!欢迎来到果度啦!
搜索
快捷导航

續,已更新5.21(完),第1次買訂婚戒指,就比伱絕情拒絕.......   [复制链接]

用盡莪全部資金買左只戒指

你覺得靚嗎,

莪真系有為莪地將來有努力過莪同你一齊4年,

林住系呢1日送比你作為訂婚戒指,

不過你無欣賞,拒絕了莪....

你說:為莪好,5想阻住莪,為左莪好,要莪做個有用噶男人.....

莪明噶...莪真的明!莪真系好愛你,可惜.....

莪們的愛難道已經走到盡頭?

這訂婚戒指..到最后未能為你戴上.莪好遺憾...!!

今日5月6日,

你终于系我屋企拣翻晒全部也走,我好心痛,

如果我做左D对5住你咖事,你5爱我我可以接受,

不过你嫌我穷,嫌我无用,浪费你时间,我呢世都5会原谅你!!

5月9日

距再次答應出黎見莪

甘代表乜嘢?

距DF同莪講叫莪未去,去左答案都系一樣

以免再傷多一次!

5月9日莪足足提前1個鐘去等距,莪真系好驚,好怕...

終于都見到距,莪好5自在,距著住對高跟鞋(你系未想表達莪同你噶距離,同差別)

你同莪講也好輕松,真系放低左莪?你話帶莪去一個好舒服噶地方

莪同你足足講左成晚,莪真系好憎今日噶你,好憎你噶態度

乜你真系可以扮到若無其事甘,莪真系5知你到底林緊咩也?

系未你同莪一齊真系甘辛苦,甘大壓力,莪知莪屋企比好多壓力,其實莪都好辛苦

你今次真系好有決心,一定要離開莪,莪未見過你甘噶態度!(莪真系好心寒)

你要離開莪個世界,莪真系想即刻死左距,但你不斷求莪5好甘做

其實你有無仲愛莪,你愛莪點解要甘做,點解呢個時候離開莪

你要莪應承你做個有用噶人,有出色噶人,5可以比人睇死,要同屋企關系搞好,要好好活下去

呢個屋企莪真系好難會原諒距地...

莪真系5知你甘有決心離開莪系未真系為左甘,或者你已經變左心,或者...或者....

莪真系越黎越5清楚你噶想法,莪越愛你你就越遠離莪

莪真系好心痛,你5想見到莪死,到底系你心痛會無左莪,定系心痛搞到莪E家甘頹廢

莪同你講莪1年后會做到你所講噶男人,跟住會翻黎穩你,向你再次求婚

你無應承莪,只系要莪穩過第個,乜真系比多次機會比莪都5得?

莪對你系點你好清楚,莪好愛好愛你,莪會等你,1年后噶5月9日,莪絕對會穩你

無輪如何莪都會做到你所講噶男人,就1年時間只要你等莪, 莪會再次拿起呢只戒指!

5通你同莪一齊系甘辛苦,系甘5值得?甘莪甘多年為你做噶你無感受過?

莪喊住甘同你講5好走,你就一一拒絕,莪真系好痛好痛

莪對你噶承諾莪會做到,莪保證莪身邊無其他女人,甘你對莪噶承諾莪都希望你會做到

即使你身邊有左第個,莪都會等你,莪呢一世都5會忘記你系莪最愛..

只要你一聲,莪就會即刻去穩你.出現系你面前,莪會永遠都愛住你..

為你做甘多莪覺得好值得,你只手終于摸過莪為你整噶紋身,你話莪好傻!

同你系部車度,莪同你都喊左,情不自禁甘最后一個kiss goodbye!

到最后你同莪講左句:你(xx珊)同莪(xx輝)00:38分正式分開,就落車離開左莪

莪好心痛,好難過,,,,,,

總之莪會等你,亦都會穩你,亦都會永遠愛著你

莪系部車里面,喊到好犀利,喊到3點幾先離開

想起以前的回憶

莪同距噶故事原了

END!

5月20發左句我愛你比你.....又如何?
今日5月21日,甘多日了,你未同莪講過一句說話......

附件: 你需要登录才可以下载或查看附件。没有帐号?五秒注册

帖子永久地址: 

已有 2 人评分金钱 收起 理由
kxjhwbb + 10 楼主要振作
野原新之助丶 + 10 如果值得你去爱。就坚持落去。

总评分: 金钱 + 20   查看全部评分

☆、
   何時落到這收場
        枯死在伱旳手上...'.·

都系果句 天涯何处无芳草
lz要知道  个女仔系失去一个好爱自己噶人
而你只系失去一个唔在乎你噶人
距损失大过你喔
你样子帅...不说话就是酷
你样子不帅...不说话就是闷骚

我好5甘心咯,
4年為距多過為我自己
莪付出噶結果就系要接受現實!
☆、
   何時落到這收場

huihuig 发表于 2011-5-21 16:26
我好5甘心咯,
4年為距多過為我自己
莪付出噶結果就系要接受現實!

稳d嘢来做下  好快就有翻信息噶了  大丈夫男子汉  事业为重啊

有时候太过主动会另女方觉得内疚  跟住就想逃避...

回复 kxjhwbb 的帖子

莪都5細了,
20歲仔,,,現在只有事業!
身邊朋友都無多個
4年忽略曬身邊噶朋友
☆、
   何時落到這收場

回复 爱无能 的帖子

距有左第個啊 ?
☆、
   何時落到這收場

huihuig 发表于 2011-5-21 17:11

莪都5細了,

20岁仔  大好青春喔  后边噶路仲好长  少少打击  就当系磨砺

huihuig 发表于 2011-5-21 17:12
回复 爱无能 的帖子

距有左第個啊 ?

或者距有d乜嘢难言之隐挂....

一直無屋企溫暖
愛人又走埋
金錢又無埋
朋友得2個
呢個打擊打到莪"嚕"系地下啦!
☆、
   何時落到這收場